Eindelijk zomers!

Ik ben een behoorlijke liefhebber van warmte en zon. Vooral als ik niet hoef te werken, zoals ´s vrijdags. Je komt er alleen niet toe om je weblog fatsoenlijk aandacht te geven. Zon en beeldscherm verdragen elkaar maar moeilijk.

Zou dat met de Nokia 770 wel lukken? Dat is een tablet PC op PDA formaat. Je kunt er niet gewoon mee bellen (wat je wel van Nokia zou verwachten), maar je kunt er wel draadloos mee op Internet. Ook kun je via voice over IP bellen. Deze Nokia mist ook "normale" PDA-functionaliteit, zoals een agenda en -erg belangrijk- de mogelijkheid om je agenda/adressenboek/enzovoorts te synchroniseren met je PC. Of het een succes wordt? Ik heb mijn twijfels.

Vandaag heb ik ook nog een pakketje opgehaald bij het postkantoor. Ik had geen flauw idee wat het was. Het bleek het proefschrift te zijn van Pieter de Vries. Ik ken Pieter uit mijn BVEnet-tijd. Hij hoopt op 10 juni te promoveren op een dissertatie over e-learning. Ben dus maar snel begonnen met lezen. Ik kom er ongetwijfeld in mijn weblog op terug.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Een reactie

  1. Nokia 770.
    Je zou eens kunnen kijken naar, die zijn al langer op de markt, je kunt er mee ook mee bellen een goeed overzicht van smartphones staan in het juni-nummer van chip http://www.fnl.nl/chip/archief2005/cp2005-06/
    Je moet maar eens kijken naar T-Mobile MDA III en T-MobileMDA Compact , ook verkrijgbaar in Orange-smaakjes en vodafone -> http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/929723/0
    MDA compact -> http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1034876/0
    Je moet het eigenlijk hebben over de Blue Angel en The Magician ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *