Gratis webinar tien feiten en fabels over online leren (en jij kunt erbij zijn)

Op donderdagmiddag 30 juni aanstaande verzorg ik op verzoek van de GGZ Ecademy een webinar over mijn top 10 feiten en fabels over online leren. Dit webinar is vrij toegankelijk voor iedere belangstellende. Je moet je wel aanmelden.

Een aantal inzichten op het gebied van (online en blended) leren en opleiden moeten m.i. hoognodig herzien worden. Ze zijn vaak eerder gebaseerd op opinies en misconcepties dan op feiten. We moeten ons daarbij ook meer verdiepen in onderzoek naar hoe mensen leren. Overtuigingen over (online en blended) leren en opleidingen staan feiten vaak hinderlijk in de weg.

In dit webinar ga ik via een quiz in op tien feiten en fabels over online leren. Bij een aantal stellingen over online (en blended) leren past overigens een genuanceerd antwoord. Daarmee haal je echter niet de krant. Ik ga sta ook stil bij hoe we fabels van feiten kunnen onderscheiden als het gaat om online leren.

Het interactieve webinar duurt van 15-16.30 uur en vindt via Zoom plaats.

Aanmelden?

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

4 reacties

 1. Beste Wilfred.

  Dit klinkt interessant en lijkt mij bruikbaar voor iedereen die zich bezig houdt met (online) leren. Helaas kan ik er zelf niet bij zijn.is het mogelijk om het webinar terug te kijken of om het gebruikte materiaal in te zien ?

 2. Er wordt een opname gemaakt, maar ik weet niet of die publiek beschikbaar komt. Ik ga in elk geval over de inhoud ervan bloggen.

 3. Beste Wilfred,
  Ik wil het webinar graag bijwonen, maar de aanmeldtermijn is verstreken zie ik. Is er nog een mogelijkheid om toch deel te nemen aan het webinar?
  Mvg, Jeske de Jong

 4. Dag Jeske,

  Geen idee. Ik ben alleen de docent. Het zal wel niet omdat het kort dag is. Ze hebben waarschijnlijk niet voor niets een deadline gesteld voor de inschrijving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.