Ik verzorg een keynote tijdens de komende Moodlemoot Nederland & Vlaanderen

Op 14 februari 2023 vindt de 15e Moodlemoot voor Nederland & Vlaanderen in Dordrecht plaats. Arnout Vree van Avetica heeft mij gevraagd de keynote te verzorgen. En dat doe ik met veel plezier.

Moodle is een veel gebruikt open source leerplatform. Dat impliceert dat een community van gebruikers een belangrijke rol speelt bij de doorontwikkeling van dit leerplatform. Een Moodlemoot is een jaarlijkse conferentie bedoeld voor docenten, opleiders, managers, functioneel beheerders en ontwikkelaars, met als doel: het delen van kennis en ervaringen over ‘Moodle’. Presentaties en workshops worden dan ook verzorgd door enthousiaste gebruikers, sponsors en Moodle consultants. Moodle partner Avetica organiseert de Moodlemoot voor Nederland en Vlaanderen.

Ik mag tijdens de komende editie de keynote verzorgen. Op basis van mijn ervaring met het implementeren van leermanagementsystemen in organisaties verzorg ik deze opening met als titel: LMS implementeren: overschat en onderschat.

Bij de implementatie van een LMS komt veel kijken. Toch merk ik dat organisaties een aantal aspecten op korte termijn wat betreft problematiek overschatten, en andere aspecten op langere termijn onderschatten.

Je kunt je nu inschrijven voor dit evenement.

Disclaimer: Ik ben platformonafhankelijk. Moodle is één van de leerplatforms waar ik ervaring mee heb (als docent en projectleider van de invoering).

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.