Innovatie bij Deltion volgen

Op 12 september j.l. schreef ik over het innovatienetwerk van het Deltion College. Naar aanleiding van dit bericht kreeg ik gisteravond een mailtje van één van de leden van dit netwerk. hij wees me op http://innovatie.deltion.nl, een online innovatie-magazine dat is opgezet door het netwerk zelf.

Zij schrijven hierin over de innovatie-ontwikkelingen binnen dit Regionaal Opleidingen Centrum. De nieuwsbrief is nog in ontwikkeling (helaas kan ik bijvoorbeeld geen RSS-feed aantreffen), maar zeker een bezoekje waard.

De hyperlink linkt door naar een Intranet-pagina waar het magazine staat. Maar die pagina is gewoon publiek toegankelijk (dat geldt overigens niet voor alle artikelen).

Je vindt in het magazine bijvoorbeeld een bijdrage over het gebruik van elektronische leeromgevingen binnen het Deltion College.  Ze experimenteren er met Teletop, maar er wordt ook onder meer Moodle en N@tschool gebruikt.  Als je wilt kun je ook videobestanden bekijken. Deze zijn echter erg groot van omvang (bijvoorbeeld 40 MB). Dat moet slimmer kunnen.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *