It’s about pedagogy, stupid! (#in)

Dit is de titel van een masterclass over ICT in het onderwijs, die ik vanmiddag verzorg tijdens het symposium Beroepsonderwijs op 1, dat georganiseerd wordt door Stichting Consortium Beroepsonderwijs, Stichting Mobiliteitsleren en Stichting Praktijkleren.

Mensen die enthousiast zijn over ICT in het onderwijs zijn vaak enorm technologie-gedreven. Het gaat er echter vooral om dat je zoekt naar de toegevoegde waarde van ICT voor het leren. Tijdens deze masterclass gaat Wilfred Rubens mede aan de hand van concrete voorbeelden in op een didactisch zinvol gebruik van ICT in het beroepsonderwijs.

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

2 reacties

  1. Hoi Wilfred,
    Bij het doornemen van je slideshow zie ik dat je Webquests bespreekt. Wellicht is het wijs om te vermelden dat Webquestmaker en Websitemaker gaat stoppen; vanaf halverwege april zal het niet meer mogelijk zijn om nieuwe webquests aan te maken en vanaf oktober gaat de stekker er definitief uit. Je leest er meer over (ook een mogelijk alternatief) in een artikel op m’n weblog: http://www.jaapvdveen.nl/2011/02/17/websitemaker-gaat-stoppen/
    Vriendelijke groet,
    Jaap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.