Jan Marijnissen kiest 7 maart voor GroenLinks

Heb je dit alle gezien? Marijnissen kiest 7 maart voor GroenLinks!

 

Ik had de e-card zaterdag al gezien, maar kon er toen natuurlijk nog niet over bloggen. Net zo min als over het mooie initiatief CoolClimate.

Een groep Bekende Nederlanders (onder meer Wubbo Ockels, Felix Rottenberg en Doekle Terpstra) lanceerden vandaag samen met vier grote natuur- en milieuorganisaties CoolClimate. Een initiatief om zoveel mogelijk mensen te activeren in de strijd tegen de opwarming van de aarde. Femke Halsema en Wijnand Duyvendak ondertekenden ook het manifest, zo vertelde Femke mij zaterdag j.l. ‘onder embargo’.

By the way: De afdeling Drenthe heeft videofilmpjes en foto’s op Internet gezet. En alle door mij gemaakte foto’s staan op inmiddels Flickr. Ik heb hiervoor een aparte tag aangemaakt: pscampagnefemkeontour2007
Als iedereen die mee "on Tour" gaat, en foto’s maakt, deze tag binnen Flickr gebruikt, dat wordt automatisch er voor gezorgd dat alle foto’s bij elkaar komen te staan. Een selectie van mijn foto’s staat op de Flickr site van Linkse Lente.

Ook de moeite waard: de video impressie van Groei Mee TV.

Zo, en nu weer bloggen over (t)e-learning.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

3 reacties

  1. Nou vooruit, nog een off-topic reactie. Kan me best voorstellen dat Jan M. GL stemt. Ik heb bij de GR SP gestemd, de SP heeft alle kansen gehad in enschede in het college te komen maar hebben het vern%^kt door hun starheid. Na de 2K verkiezingen hoopte ik dat het nu wel zou lukken maar weer die starheid waardoor ze weer 4 jaar toekijken terwijl hele volksstammen erop hebben gestemd. volgens mij moet de SP eens goed nadenken of ze wel willen regeren en zo niet dat ook duidelijk tegen de kiezer zeggen. GL had trouwens ook in het kabinet gekund, met een beetje meer flexibiliteit en concessiebereidheid. Zo nu weer aan TEL werken 🙂

  2. @ Michel: tag is toegevoegd.
    @ Joachim: als GroenLinks zo veel zetels had gehad als de SP, dan hadden we vast en zeker in het kabinet gezeten. In elk geval echt onderhandeld. Met de huidige omvang hadden we nooit zó veel invloed kunnen uitoefenen dat er een voor ons acceptabel regeerakkoord was uitgekomen. Zelfs al zijn we meer flexibel en tot meer ‘water in de wijn’ bereid dan de SP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *