Kwartier maken in Domburg #CvI2011 #in

Vandaag ben ik met een aantal collega's van verschillende MBO-instellingen naar Domburg geweest. Daar vindt op 6 en 7 april 2011 de managementconferentie van het Consortium voor Innovatie plaats. Het gastcollege is ROC Zeeland. De hashtag -voor de tweeps onder ons- is #cvi2011, en er is ook vast een blog aangemaakt.

Vandaag hebben we de 'congresomgeving' dus met een aantal 'kwartiermakers' verkend. De locatie in Domburg is De Roompot, een vakantiepark. Deelnemers overnachten niet alleen in vakantiehuisjes, de diverse workshops zullen ook in vakantiewoningen worden georganiseerd.

Daarbij zullen we vooral moeten kijken naar creatieve werkvormen, waarbij we geen internet tot onze beschikking zullen hebben. Maar, zoals ik vandaag al stelde:

We kunnen toch best een paar dagen zonder internet!

(ps: Getuigen van deze uitspraak svp via mail melden bij mij. Mijn vriendin kan het niet geloven dat ik dit gezegd heb).

Het was maar goed dat we er vandaag waren. Het huisje dat ik voor mijn ROC aanvankelijk op papier had uitgezocht, hebben we vandaag ingewisseld. Branding 10, dat wordt begin april the place to be.

Volgens mij wordt deze conferentie heel leuk en bijzonder. Vooral als het weer, zoals vandaag, meezit. Onderstaande video vormt een korte impressie van de locatie, en van de omgeving.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

2 reacties

  1. Leuk filmpje, Wilfred! Geeft wel een leuke indruk.
    En inderdaad, moet het nog zien, jij dagen lang zonder internet. Maar in deze omgeving en in goed gezelschap tijdens #cvi2011 moet dat lukken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord