3 reacties

  1. Beste Wilfred,
    Naar aanleiding van je post, wil ik je graag even laten weten dat voor het omschreven probleem ook een andere oplossing bestaat, genaamd Phonifier.com. Dit is een gratis optie om websites geschikt te maken voor mobiel gebruik.
    Phonifier.com is overigens een succesvol prive project van mijn Paragin-collega Peter de Blieck. Tot nu toe maakten wereldwijd al 8,4 miljoen mensen gebruik van deze tool…

  2. (Excuus, deze reactie hoort eigenlijk bij je voorvoorlaatste bericht “Doe mee met mijn workshop via sms”. Ik had te weinig tijd om de fout te herstellen.)
    Genoteerd! We proberen je te sms’en vanuit de klas … Een domme vraag – may be, uit de mond van een ‘newbie’ – moet dat rond 11.00 uur of mag dat bv. ook ’s morgens?
    Hoewel ik geen hogeschoolstudenten heb, maar die dag laatstejaars middelbaar (met hogeschool of unief in het vooruitzicht) … nog een vraagje: mogen ook zij hun zegje doen per sms?

  3. @ Dennis: dank voor de info. Je gaat toch geen sluikreclame maken, hè? 😉
    @ Janien: je mag ook eerder sms-en. Maar zoals gezegd: ik weet niet of dat gaat lukken via sms. En ja: je leerlingen mogen ook hun zegje doen via sms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *