Next Learning, Unwrapped (#in)

Nick van Dam heeft een nieuw boek over technology enhanced learning uitgegeven: Next Learning, Unwrapped. In dit boek heeft Nick vooral oog voor werkplekleren met behulp van mobiele technologie en sociale media. Hij illustreert trends op het gebied van e-learning aan de hand van ongeveer 40 business cases.

According to the book, an organization’s employees (called “learners”) need education at their fingertips, the option to access it from any mobile device, and the flexibility to use learning tools at their convenience. Van Dam also delves into the challenges of technology-based learning, including how to provide virtual learners with the collaborative learning environment of a traditional classroom.

De opbrengsten van het boek gaan naar de e-Learning for Kids Foundation, waar Nick oprichter van is. Het boek is verkrijgbaar als pocket boek en als downloadable PDF.

Nick van Dam is directeur en Chief Learning Officer van Deloitte Touche Tohmatsu Limited. Hij is één van de eerste mensen in Nederland die een proefschrift heeft geschreven over e-learning. Waarschijnlijk is hij in het buitenland bekender dan in zijn eigen land. Als je het nationale e-learning congres ooit hebt bijgewoond, dan ben je hem vast wel eens tegen gekomen.

In zijn eerdere boeken weet hij praktijkvoorbeelden op een goede manier te verbinden met concepten. Dat verwacht ik nu ook weer.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.