RSS-feed verdwenen?

Ik gebruik Bloglines als RSS-feed reader. Ik gebruik meerdere PC’s en dan is zo’n online feed reader erg handig. Maar toen ik net de zestig feeds, waarop ik "geabonneerd" ben, wilde doornemen kreeg ik geen toegang tot Bloglines. Ook mijn blogroll (een vrij toegankelijk overzicht van de feeds die ik regelmatig bezoek), lijkt niet meer te bestaan. Ik vrees nu dat mijn account bij Bloglines is verdwenen. En op zo’n moment merk je hoe je binnen "no time" gewend (afhankelijk?) bent geraakt aan deze betrekkelijk nieuwe ICT-toepassing. Bovendien ervaar je aan den lijve de meerwaarde van een RSS-feed reader. Want het gaat me erg veel tijd kosten om de verschillende bronnen na te lopen.

Aanvulling:
Nadat ik dit bericht had gepost, ben ik als eerste naar Edublogs.nl gegaan. Daar lees ik een bijdrage van Gerard Bierens. Hij meldt dat Bloglines onderuit is gegaan. Als ik Bloglines had kunnen gebruiken, dan had ik zijn bijdrage gelezen vóórdat ik dit bericht had geplaatst. Maar waarschijnlijk had Gerard zijn bericht dan niet gepost omdat Bloglines niet onderuit zou zijn gegaan ;-).

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Een reactie

  1. Ja wilfred ik had hetzelfde en heb toen ‘maar’ een overpeinzing geschreven, die jij natuurlijk ook niet kon lezen 😉 Maar nu heb ik je weer te pakken en lees ik je weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *