Schrijf je in voor het OpenU webinar in het kader van de Open Acces week (#in #CELSTEC)

Elk jaar vindt in het najaar de wereldwijde Open Access Week plaats. Tijdens deze week organiseren hoger onderwijsinstellingen over de hele wereld activiteiten om de bekendheid en bewustwording rondom Open Access tot wetenschappelijke informatie te bevorderen. 

Van 31 oktober tot en met 4 november, besteden hogescholen en universiteiten in Nederland aandacht aan onderwijs en Open Educational Resources. Op donderdagmiddag 3 november 2011 verzorg ik van 15 tot 16 uur via Elluminate een webinar over OpenU, het project van de Open Universiteit waar ik projectleider van mag zijn. Ik sta onder meer stil bij de relatie met een leven lang leren, en open educational resources.

Het webinar is gratis toegankelijk. Je moet je wel online aanmelden. Je ontvangt dan een internetadres en wachtwoord via e-mail.

Voorafgaand aan mijn presentatie verzorgt Robert Schuwer een webinar over Wikiwijs en het Hoger onderwijs. Meer informatie.

In een apart document vind je informatie over benodigdheden en installatie voor Elluminate Live! (we verlenen geen technische support):  Download Installatieinstructie voor Elluminate-BBCollab. Zorg er voor dat getest hebt of Elluminate Live! op jouw systeem werkt.

Zorg ook voor een goed werkende koptelefoon en microfoon.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord