Seminar ‘Haal meer uit de DU’

Op 19 september 2006 organiseert de Digitale Universiteit voor de tweede keer het seminar ’Haal meer uit de DU’ in De Eenhoorn in Amersfoort.

De organisatoren hopen dat het seminar bijdraagt "aan de professionalisering van iedereen die binnen en buiten de DU werkt met of te maken heeft met ICT in het onderwijs." Het gaat daarbij vooral om de toepassing en de implementatie van producten, die in het kader van DU-projecten zijn ontwikkeld.

De doelgroep bestaat uit docenten, adviseurs die zich met ICT en onderwijs bezighouden, onderwijskundigen, projectleiders, gebruikers en ontwikkelaars van digitale leermaterialen, communities of practice, themasites en weblogs.

De kosten voor deelname bedragen 125 euro en het seminar duurt van 9.30 – 17.00 uur. Meer informatie is te vinden via http://www.du.nl/haalmeeruitdu. Je kunt je ook al inschrijven.

De organisatie heeft mij gevraagd of ik dit seminar op mijn weblog wil verslaan (en wil aankondigen; bij dezen). Doe ik wellicht (het verslaan). Het lijkt mij trouwens wel een uitdaging om die brede doelgroep (zeg maar het hele onderwijs) te bereiken. Misschien moeten ze elke projectleider, onderwijskundige en ICTO-adviseur pas toegang geven als deze ook een docent meeneemt?

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

3 reacties

  1. GRATIS – bij inlevering van ייn docent

    Het leek een doodnormaal bericht bij Wilfred Rubens. Hij kondigt het “Haal meer uit de DU”-congres aan en verteld dat hij gevraagd is daarover te schrijven op zijn weblog. Maar op het einde schrij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *