Vacature adviseur Expertisecentrum ICT en didactiek in het (hoger) onderwijs

Bij mijn werkgever zijn we naarstig op zoek naar versterking.

Je zult werkzaam zijn binnen het Expertisecentrum ICT in het onderwijs. Dit centrum is ondergebracht bij het IVLOS (Universiteit Utrecht). De missie van het Expertisecentrum luidt als volgt: "Het op een effectieve en efficiënte wijze invulling geven aan de integratie van didactiek en ICT in alle sectoren van onderwijs en andere vormen van leren en professionaliseren". De focus van het expertisecentrum ligt op het hoger onderwijs. Taken van het expertisecentrum zijn onder andere het organiseren van kennisuitwisseling tussen faculteiten van de Universiteit Utrecht (UU), het adviseren over digitale didactiek, het professionalisering van docenten, en kennisontwikkeling en onderzoek. Daarnaast voert het expertisecentrum diverse lokale, nationale en internationale ICT- projecten uit.

Meer informatie over taken, functie-eisen, en dergelijke?

Sluitingsdatum is 18 juni 2006 (update 1 juni 2006). Voor deze vacature geldt dat herplaatsingskandidaten voorrang hebben.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

2 reacties

  1. Op de website staat “Uw reactie dient uiterlijk 1 juni 2006 binnen te zijn. De solliciatiegesprekken zijn gepland in de week van 5 juni 2006.” Klopt dat nog of is het al verouderd…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *