Gezellig Edublog-diner

Aan de vooravond van de Surf Onderwijsdagen 2007 (OWD 2007) vond het vierde Nederlandse-Vlaamse Edublog-diner plaats. Ik mocht het dit keer organiseren (en dat gaat héél gemakkelijk met weblogs, RSS en een wiki).

We waren uiteindelijk met z’n éénentwintigen. Altijd gezellig, met Edubloggers. We (vooral de anderen) hebben erg gelachen om mijn digitale fototoestel. Het is een wat ouder apparaat en vergeleken met de huidige camera’s nogal groot uitgevallen (er zijn foto’s van gemaakt). Maar ik ben nu eenmaal niet zo van de gadgets!

Ik heb foto’s gemaakt, maar die kan ik helaas nu nog niet publiceren. Want toen ik op het station stond, realiseerde ik me dat ik de camera in het restaurant had achtergelaten. Gelukkig waren er nog Edubloggers, waardoor Willem Karssenberg mijn camera veilig heeft kunnen stellen (dank, Willem). Want het is weliswaar een oud bakkie, ik vind het toch zonde om een nieuwe te kopen.

Ik heb ook nog met Stephen Downes kunnen praten over zijn key note, op woensdag. Ik zal er niets over schrijven, maar durf wel te voorspellen dat het een verrassende bijdrage zal worden.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *