Informal+formal = powerful learning environment in a connected world (#in # PLE11)

Vandaag verzorg ik tijdens Professional Learning Europe 2011 (#PLE11) samen met Willy de Jong en Nick van Dam een sessie, met als thema: Global Challenges VII: The Future of Learning – Connected Learning.

Ik ga in op de vraag hoe je meer informeel en formeel leren kunt combineren tot een krachtige leeromgeving. Persoonlijke tools en tools van de organisatie kunnen samen een hybride leeromgeving vormen.

Ik stel ook dat informeel en formeel leren beiden noodzakelijk zijn om de leervragen van organisaties te beantwoorden. Ik wil illustreren hoe OpenU voor het domein van learning sciences leren in een connected world kan faciliteren.

Hieronder vind je mijn presentatie:

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord