Meedoen aan onderzoek blended learning? (#in)

Karline Timmermans studeert aan de post-HBO leergang e-learning van Fontys (waar ik in mijn vrije tijd gastdocent ben) en doet onderzoek naar succesfactoren voor ‘blended learning’. In haar onderzoek wil zij onderzoeken hoe het curriculum van een blended-learning opleiding is samengesteld. Welke factoren bepalen de mate van succes van een blended opleiding? Hoe betrek je docenten en cursisten bij beide onderdelen?

Heb je ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van een mix tussen klassikaal onderwijs en online leren? Dan zou het mooi zijn als je deze online vragenlijst wilt invullen.

De vragenlijst bestaat uit 33 (voornamelijk meerkeuze) vragen. Het invullen hiervan zal circa 20 minuten kosten. De deadline is 30 augustus aanstaande.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

3 reacties

  1. Ha Wilfred,
    ik wil die enquete graag invullen. Maar Karline lijkt ervan uit te gaan dat blended learning op organisatieniveau wordt geinitieerd. Bij ons is dat vooralsnog bottom up. (we hebben weliswaar een ELO, maar de rest is op eigen initiatief).
    Hierdoor kan ik veel van de vragen niet beantwoorden (hoeveel opleidingen? hoeveel mensen etc.)
    ben benieuwd of ze die optiek bewust heeft gekozen? is het bij andere organisaties wel top-down en opleidingsbreed ingezet?
    Keep up the good work
    Gr,
    Ernst

  2. @Ernst: Wellicht kun je een schatting maken of aangeven dat je alleen voor je eigen afdeling spreekt. In elk geval bedankt voor de moeite.

  3. Beste Ernst,
    Ik ben in de vragenlijst inderdaad uitgegaan vanuit de gehele organisatie. Als u alleen vanuit uw afdeling gebruik maakt van blended-learning, kunt u de vragen beantwoorden vanuit uw afdeling. De vragen die u daardoor niet kunt beantwoorden kunt u open laten (er zijn geen verplichte vragen). Ook de praktijkervaring van kleinere initiatieven wil ik graag meenemen.
    Als u nog meer vragen heeft, kunt u mij ook mailen (mailadres staat in de vragenlijst).
    Groeten,
    Karline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *