Mijn websites naar Del.icio.us

Ok, ik loop soms hopeloos achter. Ik heb al langere tijd een Del.icio.us-account. Maar daar heb ik nooit wat mee gedaan. Ik heb immers al verschillende jaren een verzameling websites over (t)e-learning via mijn site toegankelijk gemaakt.

Dit weekend (in het weekend dat Yahoo heeft aangekondigd Del.icio.us over te nemen) heb ik toch maar besloten om de sites over te zetten naar Del.icio.us. Had ik dat maar eerder gedaan. Erg gemakkelijk in gebruik. En wat is de RSS-feed ook hier handig. Om maar te zwijgen van de tags. Geen problemen meer met het ordenen. En dat je kunt zien wie nog meer een site heeft toegevoegd aan zijn/haar De.icio.us-voorraad….

Wel jammer dat mijn vaak uitgebreidere beschrijvingen beperkt leesbaar zijn. Het zal overigens nog wel een tijdje duren voordat ik alle verzamelde sites heb overgezet. Het zijn er nogal wat.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

2 reacties

  1. Ha fijn, weer een fan van del.icio.us er bij! Yahoo kan met Flickr en Del.icio.us nog vele mooie dingen gaan doen, verwacht ik.
    Nog een kleine tip van mij: probeer je korte beschrijving op del.icio.us in het Engels te geven. Dan hebben niet-Nederlanders er ook nog iets aan!
    Kijk bij mij: del.icio.us/wytze

  2. Ja, maar ik heb de NL-beschrijvingen klaar. En er mag best Nederlandstalig e-learning materiaal beschikbaar zijn. Veel Nederlandstaligen stellen dat volgens mij wel op prijs. Bovendien kost het me minder tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *