Online Educa Berlijn: ik doe mee (edubloggers diner in Berlijn?)

Van 3 t/m 5 december a.s. vindt de Online Educa Berlijn plaats. Het grootste congres over (t)e-learning in Europa waar ook menig Nederlander naar toe gaat. Bijvoorbeeld via de SurfFoundation of via het Consortium voor Innovatie.

Keynote sprekers zijn dit jaar onder meer Michael Wesch, Clive Shepherd en Ton Zijlstra.

Ik ga er ook naar toe, en zal -zo is vandaag bevestigd- deelnemen aan een bloggers-panel op vrijdagmiddag 5 december (Battle of the bloggers). Via mijn weblog en via e-learning.nl doe ik verslag van de Online Educa.

Daarnaast verzorg ik op verzoek van het Consortium voor Innovatie op vrijdag 5 december een ontbijtsessie.

Ik zie er erg naar uit. Inhoudelijk neem ik er altijd veel van mee. En ik verwacht meerdere (nationale en internationale) kennissen tegen te komen. Verder hoop ik met mensen kennis te maken die ik online ken, maar nog nooit in levende lijve heb ontmoet (zoals Ton Zijlstra).

Misschien is het een idee om in Berlijn een Edublog diner op donderdagavond te organiseren? Je hoeft niet persé een blog over ICT en leren te hebben om mee te eten. Interesse? Laat je naam hier achter.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

4 reacties

  1. Zo’n edubloggers diner lijkt me een goed idee Wilfred. Ik weet niet of de organisatie nog iets van mij verwacht op dat moment. Zo niet: ik ben er graag bij.

  2. Heel veel succes en plezier in Berlin! Ik wil jouw verslagen en ‘exploten’ volgen. Met vele anderen, ongetwijfeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *