Pre-Conference Events Online Educa Berlijn bekend #oeb18

De editie 2018 van de Online Educa Berlijn vindt dit jaar van 5 tot en met 7 december plaats. Gisteren zijn de Pre-Conference Events aangekondigd.

De Online Educa Berlijn begint officieel op donderdagochtend 6 december. Op 5 december 2018 vinden er al Pre-Conference Events plaats. Dit zijn meer verdiepende sessies van een halve dag of hele dag. Voor sommige sessies moet je apart betalen, andere sessies zijn gesponsord en gratis.

Enkele titels zijn:

  • Design Thinking taster Workshop
  • Boosting the Use of Online Training by Small Companies in Europe
  • How to Easily Create and Use Videos for Teaching and Learning
  • Moodle Workshops: Designing Courses for Mobile Learning & Using Competencies in your Courses
  • The Colour of Innovation Will Be Red
  • Designing a Runkeeper-type App for Studying
  • Getting Radically Improved Data from Learner Feedback (met Will Thalheimer)

Mijn ervaring met pre-conference sessies is positief. Je staat uitgebreider stil bij één bepaald thema en je maakt meer contact met andere deelnemers. Je leert ook meer van elkaar dan tijdens de korter durende sessie van de officiële conferentie.

Toch ga ik meestal niet naar een pre-conference workshop. De belangrijkste reden is dat ik dan op dinsdag moet reizen, met als gevolg een extra hotelovernachting en een werkdag minder. Dit jaar zal ik hier nog eens extra goed over nadenken.

Update 16 juni 2018: ik heb me inderdaad aangemeld voor twee pre-conferences: in de ochtend Learning Works – The Future of Workplace Learning en in de middag Getting Radically Improved Data from Learner Feedback. Ik reis dinsdagavond naar Berlijn.

Disclaimer: E-learning.nl is mediapartner van de Online Educa Berlijn. Dat betekent dat we perstoegang tot de conferentie hebben (niet tot de pre-conferences) en regelmatig, maar op een onafhankelijke manier, aandacht besteden aan de OEB. Ik ben onbezoldigd redactielid van e-learning.nl.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Tags: ,

Abonneer via email

Volg

Subscribe via RSS
juli 2019
M D W D V Z Z
« jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archief

Categorieën

Top

%d bloggers liken dit: