TikTok als e-learning platform? (reflectieve podcast)

Het is weer eens hoog tijd voor een editie van Wilfred’s reflecties op technology enhanced learning. In deze podcasts mijmer ik hardop over ontwikkelingen die ik signaleer met betrekking tot het gebruik van ICT voor leren, opleiden en onderwijs. Dit keer becommentarieer ik #EduTok, het initiatief van het sterk in opmars zijnde sociale videoplatform TikTok om korte educatieve video’s te ontwikkelen en delen.

De editie kun je hier beluisteren:

Aanleiding voor deze podcast was de bijdrage Is TikTok Looking To Clean Up Its Image With Push For #EduTok Educational Videos?

Ik moet eerlijk bekennen dat bloggen mij makkelijker afgaat dan het maken van podcasts. Het maken van deze podcast heeft me ook ongeveer een uur de tijd gekost, inclusief het lezen en overdenken van het artikel. De introductie en de afsluiting zijn fragmenten die ik hergebruik.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *