5 reacties

  1. Wat een prachtig gezelschap inmiddels zeg. ik heb mezelf ook aangemeld met een klein voorbehoud: ik kom die middag uit Amsterdam en voordat je dan eens een keer in Utrecht terug bent.
    Ik vrees overigens wel dat het niet meer met z’n twaalven gaat passen om de draaitafel van Het Paradijs (wel de beste Chinees van Utrecht trouwens). Misschien is het verstandig om een restaurant met een aparte ruimte voor groepen te zoeken. Dat converseert ook iets makkelijker … zeker in het Engels.
    Zo hebben Flow (http://www.restaurant-flow.nl/) en tapasrestaurant El Mundo (http://www.tapasbar-elmundo.nl/) een aparte ruimte voor groepen. Zelf mag ik graag een hapje eten bij Oosterkade (http://www.oosterkade.com/). Een beetje meer uit de loop voor wie met het OV komt (wel een prachtige wandeling van ± 15 minuten over Oudegracht of Catharijnesingel), maar wel vlakbij gratis parkeren voor wie besluit met eigen vervoer te komen. Als ik kan ondersteunen bij zoeken naar een eetplek, dan hoor ik dat wel van je.

  2. Flow zit op de Oudegracht (op steenworp afstand van het GL-kantoor) El Mundo zit op de Voorstraat, dat is een paar honderd meter verder dan Het Paradijs. De meeste restaurants die groepen aan kunnen zitten op de Gracht, de Neude, Voorstraat of Domplein. Naar Utrechtse begrippen allemaal op loopafstand van het OV 😉

  3. Hoi,
    vorig jaar hebben we al tapas gegeten dus zou ik de voorkeur hebben voor nu iets anders. Chinees ben ik dol op 🙂 En is ook niet zo duur meestal (sommigen moeten namelijk ook het eigen treinkaartje betalen….)
    Groetjes Moqub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *