Vierde Edublog Diner

Op 13 en 14 november 2007 vinden de SURF Onderwijsdagen plaats. Bijna traditiegetrouw vindt aan de vooravond, maandagavond 12 november 2007, hèt Nederlands-Vlaamse Edublog diner plaats. Bloggers en niet-bloggers gaan in Utrecht een hapje eten (kosten voor eigen rekening). De bindende factor is een gemeenschappelijke interesse in onderwijs/leren, weblogs in het bijzonder en Social Software in het algemeen. Ik heb me dit jaar opgeworpen als organisator.

Wil je ook aan de vooravond van de Surf Onderwijsdagen 2007 (dus op maandag 12 november aanstaande) in Utrecht rond 19:30 uur een hapje te gaan eten met collega Edubloggers, meld je dan aan. Je hoeft zelf geen weblog bij te houden om deel te nemen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 5 november 2007, door een speciale wiki-pagina te gebruiken (je moet je wel registeren bij Wikispaces), door te reageren op dit bericht of door een mailtje te sturen naar Wilfred Rubens. Vervolgens zal ik een restaurant reserveren en de locatie bekend maken.

De Locatie: Heb je een suggestie voor een leuk restaurant in Utrecht waar we met een groep aan een ronde tafel terecht kunnen … laat het mij dan a.u.b. weten.

Een overzicht van deelnemers vind je op de speciale wiki (ik zal dit handmatig bijwerken).

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

19 reacties

  1. “door deze pagina te wijzigen” staat er in de wiki, maar de pagina is protected en kan dus niet aangepast worden, ook als je bent ingelogd!
    Ik kan nog niet beloven dat ik er ben, want heb alleen maar een hotelkamer gereserveerd voor die nacht erop. Hangt er dus van af of ik een slaapplekje kan vinden…

  2. @ Kaj: Nee, je hoeft niet naar de SURF Onderwijsdagen te gaan.
    @ Smetty: mooi. Ik heb je naam toegevoegd.
    @ Willem: ik was in de veronderstelling dat je alleen geregistreerd moest zijn bij wikispaces. Dat heb ik gedaan om spam tegen te gaan. Ik heb de wiki nu opengegooid. Ook op verzoek van Pierre. Ik hoop dat je een overnachtingsplek vind. Zet je je naam zelf op de wiki?

  3. Hoi Wilfred,
    Tuurlijk ben ik erbij, zou het niet willen missen! Ik zal mijn naam op de wiki zetten.
    Moqub

  4. Gezien de reactie van Willem en Pierre nodig mezelf hierbij ook uit voor de 12e november.
    Count me in!

  5. Al doende leert men, en maandag is een mooie dag om dat te doen, dus heb inmiddels mezelf in de deelnemerslijst toegevoegd, scheelt weer werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *