Sessies over ChatGPT en aanverwante technologieën waar ik bijdragen aan lever, en jij aan deel kunt nemen

Ik verzorg de laatste tijd regelmatig bijdragen over generatieve AI in het algemeen en ChatGPT in het bijzonder. Soms tijdens conferenties, soms op verzoek van organisaties. In het najaar zijn twee sessies gepland met open inschrijving (tegen betaling) waar jij aan deel kunt nemen.

ChatGPT als persoonlijke assistent. Hoe?

Op 6 september 2023 verzorg ik van 20.00 tot 21.00 uur op verzoek van EnnuOnline een online Masterclass waarin we verkennen hoe we ChatGPT als onze persoonlijke assistent kunnen inzetten bij het voorbereiden en uitvoeren van leerinterventies. En hoe kunnen we een lerende ChatGPT gebruiken bij informeel leren? Meer informatie en inschrijven?

AI-deas for Learning. Transformeer L&D met AI: ontdek, ontwerp & ontwikkel de toekomst van leren

De organisatie van de Next Learning organiseert op 31 oktober 2023 in Utrecht een evenement over AI en leren: Hoe gebruik je AI om leren te versterken? Samen ontdekken we praktische voordelen, zoals het vertalen van complexe input (SME) naar begrijpelijke taal of het snel en eenvoudig ontwikkelen van leercontent. We kijken naar manieren om AI te integreren in bestaand leerdesign en welke kansen het biedt voor het ontwerpen van gepersonaliseerd leren en werkplekleren. Hierbij maken we gebruik van bestaande leertheorieën en praktijkervaringen. Het evenement bestaat uit keynotes van onder meer Nick Shackleton-Jones (auteur van het boek How We Learn?) en diverse sessies over onderwerpen als ‘prompt engeneering’, het ontwerpen van innovatieve leerervaringen met behulp van AI en eigenaarschap door ChatGPT. Ik verzorg een workshop over interne afspraken om AI verantwoord te gebruiken en niet ten koste te laten gaan van het vertrouwen in professionals. Meer informatie en inschrijven?

Mijn eerdere bijdragen over ChatGPT

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *